04 بهمن 1403

  • 1398/07/23
  • - تعداد بازدید: 145
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان لامرد

آشنایی دانش آموزان لامرد با نشانه های خشم و راهکارهای کنترل آن

به مناسبت هفته سلامت روان، مهارت های مدیریت خشم به دانش آموزان مدرسه شهید «اندرزگو» شهرستان لامرد، آموزش داده شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان لامرد، کارشناس واحد بهداشت روان شبکه بهداشت و درمان لامرد گفت: خشم نوعی هیجان است که از نظر شدت می تواند خفیف، شدید یا ویرانگر باشد؛ خشم نیز مانند سایر هیجانات سبب تغییرات زیادی در سیستم فیزیکی و بیولوژیکی ما می شود که از جمله آنها می توانیم به تنفس سریع، افزایش ضربان قلب، فشارخون و میزان ترشح آدرنالین و نوروآدرنالین، اشاره کنیم.

«سکینه فروتن» افزود: هنگامی که نشانه های جسمانی خشم بروز می کند، به دنبال آن واکنش های رفتاری آغاز می شود؛ در این شرایط اگر از روش های کنترل خشم آگاهی نداشته باشیم، نمی توانیم رفتار خود را مدیریت کنیم و در نتیجه به پرخاشگری روی می آوریم، پرخاشگری با ایجاد صدمه عاطفی و حتی جسمانی می تواند روابط بین فردی را تا حد زیادی تهدید کند.

او اضافه کرد: نخستین گام برای کنترل خشم این است که بتوانیم به موقع بروز این هیجان را در خود تشخیص دهیم، عصبانیت در هر کسی می تواند با نشانه های ویژه ای بروز کند.

این کارشناس بهداشت روان ادامه داد: تغییر افکار خشم آلود با افکار مثبت مختلفی امکان پذیر است، نگاه کردن به مسایل و مشکلات از دید دیگران، فکر کردن درباره پیامدهای احتمالی انجام رفتارهای پرخاشگرانه، قبول این نکته که همه افراد خطاپذیرند و جستجوی شیوه هایی که به کمک آنها می توانیم یک موقعیت سخت را با سادگی بیشتری اداره کنیم.

فروتن اضافه کرد: رفتارهای پرخاشگرانه انواع زیادی دارد، اما می توانیم آن را به دو دسته پرخاشگری «کلامی» مانند فریاد زدن، جیغ زدن، هوار کشیدن، فحش دادن و پرخاشگری «غیرکلامی» مانند پرتاب کردن یا شکستن اشیا، کتک زدن، صدمه زدن و یا شکستن چیزی، تقسیم کنیم.

این برنامه آموزشی، به همت واحد بهداشت روان شبکه بهداشت و درمان شهرستان لامرد، برگزار شد.
  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبری : 10948
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید